Magento™ nettbutikk

Magento nettbutikk

Magento er en kraftig åpen kildekode-nettbutikkløsning. Magento brukes av alt fra små virksomheter til større konsern. Platformen er fleksibel, og har funksjonaliteter en hver annen nettbutikkløsning bare kan drømme om. Platformen forbedres hver eneste dag av mange tusen utviklere, og dette er med på å skape et fantastisk verktøy for å lykkes med netthandel.

Våre utviklere

Utfordringene med Magento er ikke helt fraværende. Det er en stor og tung programvare med en mengde funksjonaliteter. De færreste har behov for alle funksjonene, og de overflødige virker dermed negativt inn på ytelsen. Våre utvikler har løsningen for dette; vi fjerner de delene av Magento som ikke kan brukes, justerer serverene og bygger nye plugins som benytter teknologien til din fordel. Det skaper raske og effektive løsningen, slik at administasjonen blir som en lek. Dessuten kan vi på skreddersøm lage akkurat den funksjonaliteten du har behov for.

Vi har et team på 14 Magento-utviklere. De jobber kun med Magento, og kjenner strukturene inn og ut. Våre sertifiserte Magento-spesialister har jobbet med over 100 Magento-prosjekter. De har en erfaring og kunnskap om platformen de færreste kan skryte av. Noe av det vi har jobbet med er:

  • Skreddersøm av moduler
  • Integrasjoner mot tredjepartsystemer
  • Integrasjon mot kassesystemer eller CRM/ERP
  • Ytelsesoptimalisering

Outsource utviklingen av hele eller deler av nettbutikken? Behov for eksperter på Magento?

Magento