Teknologier

Vi jobber på tvers av teknologier

Fler og fler av våre utviklere lærer seg flere språk. Det skaper en fordel på større prosjekter hvor en kombinasjon av teknologier kan skape bedre resultater. For prosjekter innen bestemte teknologier har vi dedikerte team. Ta kontakt, så setter vi sammen den beste miksen for deres prosjekt.

Webutvikling

Vi utvikler alt fra små applikasjoner til store avanserte butikk- og kasseløsninger. Ut i fra dine beskrivelser og fremtidsplaner tilpasser vi biblotekene for fremtidens utfordringer - allerede fra dag en.

Grafisk design

Vi er tydelige i skillet mellom utseende og prosessene som skjer i bakgrunnen. Det behov for helt ulike egenskaper. Vi benytter grafiske designere til å tegne og lage grafiske elementer.

Optimalisering

Våre utviklere kan lage lettkjørte funksjoner som samtidig er fleksible. Likevel er det helt avgjørende med riktig innstilte servere. Vi har en egen utvikler med spisskompetanse innen serverkonfigurasjon.

Alt skjer i skyen

Den teknologiske verden er stadig i utviklingen. Vi har nå kommet til et punkt hvor alt skjer i skyen. Brukeren trenger nå kun en nettleser for å kjøre de mest avanserte programmer.

Responsivt design

Fra 2015 er det ikke lenger OK med nettsider som ikke er mobiltilpasset. Vi benytter alltid responsive teknikker for å skape et best mulig uttykk og funksjonalitet - uansett plattform.

Samlet under ett tak

De fleste av våre utviklere sitter samlet i åpne landskap sammen med prosjektlederne. Det gjør samhandlingen enklere og mer effektiv. Sammen løser vi utfordringene på best måte.

PHP
PHP.MVC
CakePHP
Codeigniter
Symfony
Zend
Microsoft
.NET MVC
C# .NET
SharePoint
SQL Server
WCF / WPF
Design
CSS / CSS3
(X)HTML / HTML5
LESS / SASS
JavaScript
Twitter Bootstrap
Nettbutikker
Magento
OpenCart / osCommerce
WooCommerce / VirtueMart
Hjemmesider
WordPress
Drupal
Joomla
Apps
PhoneGap
Sencha Touch
iPhone / Android / Windows phone